Skip to content

7 redenen om (tijdelijk) met een Personal Trainer te gaan trainen.

7 redenen om (tijdelijk) met een Personal Trainer te gaan trainen.

Steeds meer mensen laten zich o.a. in onze Personal Lifestyle Gym in Hoofddorp, begeleiden door een personal trainer. De voordelen van een personal trainer zetten we hieronder voor je op een rij.

  1. Je werkt met een doelgericht plan
  2. Je wordt begeleidt in je voeding en weet wat je moet eten om de door jou gewenste resultaten te behalen.
  3. Je gaat elke set in de training tot 100%, waardoor het resultaat vele malen groter is dan wanneer je zelf traint.
  4. Je bouwt een vertrouwensband op met je trainer, waardoor je bereid bent om dat stukje meer te geven. Iets wat het resultaat ten goede komt.
  5. Je leert lessen die we in 12 weken blijven herhalen zodat je hier de rest van je leven profijt van hebt.
  6. Je maakt afspraken om te gaan trainen, zodat je geen excuus meer hoeft te verzinnen om niet te gaan. (Die accepteren we namelijk niet)
  7. Je behaalt je doel gegarandeerd. We kijken dmv een vragenlijst welke hormonen bij jou uit balans zijn en hier stemmen wij je training, voeding en leefstijl op af.

Als je kijkt wat personal training kost en wat het je oplevert is het het absoluut waard om je minimaal voor 12 weken door een personal trainer te laten begeleiden. Vraag altijd een (gratis) intakegesprek aan en kijk of jij en de trainer daadwerkelijk een klik hebben. Bespreek daarnaast de werkwijze die de trainer hanteert en beslis of dit goed bij jou past. Want een personal trainer kan het werk niet voor je doen en er zijn geen wondermiddelen die ervoor zorgen dat jij je doelen gaat behalen. Bij welke trainer je ook gaat trainen, alleen hard trainen en de juiste voeding gaan jou helpen aan resultaat!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top