Skip to content

8 dagen fit challenge

6 workouts in 8 dagen voor thuis of in de sportschool | download onze gratis manual | verbeter je vetverbranding | meer energie binnen 8 dagen

GEGARANDEERD RESULTAAT!

IK DOE MEE MET DE 8 DAGEN CHALLENGE

Training en voeding voor echte resultaten

Bij het Online Lifestyle Plan geloven we niet in snelle oplossingen om af te vallen, omdat dit er op langere termijn meestal voor zorgt dat je meer aankomt dan dat je was afgevallen.

Wij geven je een voedingsplan waarbij je veel voedingsstoffen en voldoende energie binnen krijgt om de hele dag goed te kunnen functioneren, maar niet teveel zodat je gezond en blijvend zult afvallen.

Met 6 trainingen in 8 dagen heb je telkens na 2 trainingen een dag rust om te herstellen. In de manual, die je na aanmelding kunt downloaden, kun je kiezen voor oefeningen in je sportschool of oefeningen die je thuis kunt doen.

Tijdens de trainingen doe je circuittrainingen om je opgeslagen suikers te verbranden en je lichaam vet te laten verbranden.

De training icm het voedingsplan zorgt voor bijna direct resultaat.

In deze 8 dagen challenge zal je een paar kilo vet kwijtraken en binnen enkele dagen al veel meer energie ervaren. En het grote voordeel van ons concept is dat je hormonen op een natuurlijke manier in balans brengt. Hierdoor functioneer je beter en herstel je optimaal van alle dagelijkse dingen en vooral van je trainingen.

Start vandaag nog…

Online Lifestyle Plan app

Tijdens de challenge kun je alles wat je moet doen voor goede resultaten lezen in de manual die we speciaal voor jou hebben geschreven.

Wanneer je na de 8 dagen challenge meer resultaat wilt kun je onze Online Lifestyle Plan app gebruiken. Daarin krijg je alles wat nodig is om optimale resultaten te behalen voor de rest van je leven. Zoals:

Persoonlijk hormonaal profiel

Exact weten wat je moet doen om jouw gewenste resultaten te behalen. Los jouw hormonale klachten op natuurlijke wijze op en breng alle hormonen in je lichaam in balans. Hierdoor zal je fysiek en mentaal optimaal kunnen functioneren. 

Voeding met menuplanner

Maak in de app zelf een gevarieerd voedingsplan met voldoende bouwstoffen wat zorgt voor het verlagen van je vet% en behoud of toename van spiermassa.

Niet meer nadenken over wat jij (en je gezin) moet(en) eten en gemakkelijk je voedingsplan aanpassen met recepten die jij lekker vindt. Met de boodschappenlijst weet je precies wat en hoeveel je uit de supermarkt in huis moet halen om de gezonde maaltijden te bereiden. Bij elk recept staat stap voor stap uitgelegd hoe je deze moet bereiden. 

Gepersonaliseerde trainingsschema’s

Geen standaardschema’s, maar op maat gemaakte schema’s voor optimale progressie, waardoor je elke training vooruitgaat in kracht en conditie, in 2-4 trainingen van maximaal 45 min per training per week. Meer spiermassa en een betere conditie zorgen voor een hogere vetverbranding, gedurende de hele dag.

4 wekelijkse aanpassingen

We passen 4 wekelijks je trainingen aan. Variatie zorgt ervoor dat je met plezier blijft trainen en niet gewend raakt aan de benodigde prikkel om progressie te blijven boeken. 

Met de aanpassing in je voedingsplan heb je altijd een optimale calorie-inname en zijn resultaten gegarandeerd.

Train in je eigen sportschool, thuis of met kettlebells

Online begeleiding, waardoor je geen dure personal trainer hoeft te betalen en alleen zinvolle trainingen doet. Je kunt trainen waar en wanneer jij wilt. En in de app kun je switchen in schema’s voor in de sportschool, voor thuis of met kettlebells.

Personal coach

Altijd toegang tot jouw eigen coach via de chat. Al je vragen worden snel beantwoord. We zorgen ervoor dat jij toegewijd blijft aan jouw Online Lifestyle Plan.

TRAINEN IN JE SPORTSCHOOL

In het Online Lifestyle Plan krijg je elke 4 weken 2 ‘fullbody’ trainingsschema’s waarmee je in je eigen sportschool aan de slag kunt.

Bij elke oefening staat dmv een video uitgelegd hoe je deze moet uitvoeren.

In de app houd je jouw resultaten tijdens de training bij en met jouw specifieke tempo en target rep heb je exact de juiste hoeveelheid intensiteit voor jouw hormoonprofiel, zodat je gegarandeerd resultaat behaald.

Elke training duurt ongeveer 30-45 minuten. Dit is de ideale tijd om jouw hormonen in balans te krijgen.

THUIS TRAINEN

Wanneer je thuis wilt trainen kun je in de app gemakkelijk switchen van sportschoolschema’s naar thuisschema’s.

Alle oefeningen zijn zonder materialen uit te voeren en met de toegevoegde video’s kun je precies zien hoe ze uitgevoerd moeten worden.

In de app kun je jouw resultaten bijhouden tijdens de trainingen.

De afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je in ongeveer 30 minuten je hele lichaam traint.

COACHING

Het Online Lifestyle Plan is te volgen mét en zonder coach. Wanneer je voor Personal (met coach) kiest, heb je elke 4 weken een video-belafspraak van ± 30 minuten om jouw plan te bespreken en nieuwe doelen te stellen. Daarnaast kun je op elk gewenst moment chatten met jouw Personal Coach.

Kies je voor Lifestyle (zonder coach) dan staan al onze coaches voor jou klaar via onze chat om je verder te helpen met alle vragen die je hebt. Via de lifestyletips en jouw persoonlijke hormoonprofiel, leer je wat jij moet doen om optimale resultaten te behalen.

In de Online Lifestyle Plan app staat alles wat jij moet weten om optimale resultaten te kunnen behalen.

Wat onze klanten zeggen

Veelgestelde vragen

Als je lichaam hormonaal in balans komt is het in veel gevallen mogelijk dat je in spiermassa toeneemt en je mede daardoor veel vetmassa verliest. Een kilo spiermassa neemt echter maar 25% van de ruimte in ten opzichte van een kilo vetmassa. Hierdoor blijft je gewicht hetzelfde maar kun je inderdaad verminderen in omvang en ja,…. dus ook specifiek centimeters verliezen op jouw probleem gebieden!

Nee dat hoeft niet! Het Online Lifestyle Plan is erop gericht om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Alles wat je moet doen om resultaat te behalen, staat in de app. Toch kan het zinvol zijn om je te laten begeleiden tijdens de trainingen, aangezien je zelf misschien niet het maximale uit een training kunt halen en een trainer kan letten op je houding, tempo en inzet bijvoorbeeld. Wanneer je in de omgeving van Hoofddorp of Hillegom woont, kun je een abonnement afsluiten bij 1 van onze Personal Lifestyle Gyms.

Dit hangt af van jouw hormonale profiel in het Online Lifestyle Plan. Onze trainingen hebben grote impact op de verschillende hormoonspiegels in het lichaam. Sommige trainingen kunnen jouw hormonen dus ook negatief beïnvloeden. Vraag jouw coach of jouw specifieke situatie gunstig is voor jouw andere sport of niet.

Het beïnvloeden van je hormonen door training, voeding en supplementen is al jaren HET onderwerp bij diverse wetenschappelijke onderzoeken. Het Online Lifestyle Plan maakt gebruik van de laatste wetenschappelijke studies op het gebied van voeding, training en supplementen. En wij verrijken continu onze kennis hierin.

Controleer of je het emailadres en wachtwoord goed hebt ingetypt. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Mocht het na controle nog niet lukken, stuur dan een email naar info@onlinelifestyleplan.nl

Ga naar de webshop en registreer je op de website. Na betaling van het abonnement na keuze, krijg je een email met instructies om de webapp op jouw telefoon of tablet op te slaan en het intakeproces te starten. Na het voltooien van het intakeproces, kun je direct starten met trainen en gezond eten. LET OP: Deze email kan ook in je spam terecht komen.

Wanneer je 2-4 keer per week traint en je houdt je aan ons voedingsplan, dan verliezen de meeste mensen na 4 weken 4-8 kilo vetmassa. Het resultaat is afhankelijk van jouw gewicht, fitheid, ervaring, vetpercentage, stressniveau, hoeveelheid slaap enz.

Alles wat jij moet weten om goede resultaten te behalen, kun je vinden in de Online Lifestyle Plan app. Wanneer je vragen hebt kun je op ieder gewenst moment chatten met onze coaches in de app.

Na aankoop van een abonnement in onze webshop, krijg je direct de instructies om onze webapp op je telefoon of tablet op te slaan.

De Target rep is het aantal herhalingen wat jij moet doen in een specifiek tempo om voor jou optimale resultaten te behalen in je trainingen. Zo kun je doelgericht trainen en behaal je de best mogelijke resultaten. In deze video leggen we uit hoe het tempo en de ‘target rep’ werken.

Ja, voor iedereen vanaf 18 jaar is ons plan geschikt. Nav de intake krijg je altijd een training- en voedingsplan op maat. En we proberen de app zo gebruiksvriendelijk als mogelijk te houden. We staan via de chat of email altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

We geven obv jouw hormoonprofiel een advies voor de hoeveelheid maaltijden per dag. Echter is het belangrijkste dat je voldoende calorieën tot je neemt en voldoende voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, koolhydraten en vitamines en mineralen, binnenkrijgt. In de menuplanner kun je zelf, via de instellingen, het aantal maaltijden per dag aanpassen.

We doen er natuurlijk alles aan om te zorgen dat wij jou mogen blijven begeleiden met het Online Lifestyle Plan, maar mocht je onverhoopt opzeggen dan kun je een email sturen naar info@onlinelifestyleplan.nl en zetten wij jouw abonnement per eerstvolgende mogelijkheid stop.

Video’s met uitleg over de functies in de Online Lifestyle Plan app vind je op onze Youtube pagina

Back To Top