BCAA poeder framboos

Product Code: BCAA-poeder-framboos

Beschikbaarheid: op voorraad

BCAA poeder framboos

Schrijf als eerste een review voor dit product

€ 29,95
OR
Omschrijving

Details

BCAA's - Beschermen spieren en versnellen herstel

De belangrijkste toepassing van BCAA is het beschermen van de spieren tijdens intensieve oefeningen, en het versnellen van het herstel.

Branched Chain Amino Acids (Valine, Leucine en Isoleucine) zijn aminozuren die tijdens trainingen kunnen worden gebruikt als brandstof. Het lichaam kan zelf geen BCAA’s aanmaken. Het lichaam is wel in staat om BCAA's vrij te maken door afbraak van spierweefsel of door ze op te nemen vanuit voeding of voedingssupplementen.

Alleen maar werkzame stoffen, maar liefst 10,3 gram BCAA per dosering van 11 gram. Met vitamine C wat bijdraagt tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid, normale werking van het zenuwstelsel, instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning als de dosering minimaal 200mg is. Aan de formule is ook 10mcg vitamine D toegevoegt Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale werking van de spieren en het immuunsysteen. BCAA poeder bevat BCAA in de meest werkzame verhouding 2:1:1.

Inhoud per potje
330 gram

ADH
1 x daags 15 gram oplossen in water en bij voorkeur tijdens de training opdrinken.

Reviews

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in de volgende producten