skip to Main Content

Effectief afvallen in je eigen sportschool of thuis

Jouw personal trainer op je smartphone die jou helpt
met een persoonlijk trainings- en voedingsplan!

Zelfs wanneer je weinig tot geen ervaring met fitness hebt.

Start direct mét of zonder coach

Do it yourself

€14,95/maand

Persoonlijk hormonaal profiel

Exact weten wat je moet doen om jouw gewenste resultaten te behalen. Los jouw hormonale klachten op natuurlijke wijze op en breng alle hormonen in je lichaam in balans. Hierdoor zal je fysiek en mentaal optimaal kunnen functioneren. En raak je vet kwijt op plekken waar je het nooit weg kreeg.

Voeding met menuplanner

Maak in de app zelf een gevarieerd voedingsplan met voldoende bouwstoffen wat zorgt voor het verlagen van je vet% en behoud of toename van spiermassa.

Niet meer nadenken over wat jij (en je gezin) moet(en) eten en gemakkelijk je voedingsplan aanpassen met recepten die jij lekker vindt. Met de boodschappenlijst weet je precies wat en hoeveel je uit de supermarkt in huis moet halen om de gezonde maaltijden te bereiden. Bij elk recept staat stap voor stap uitgelegd hoe je deze moet bereiden. 

Gepersonaliseerde trainingsschema’s

Geen standaardschema’s, maar op maat gemaakte schema’s voor optimale progressie, waardoor je elke training vooruitgaat in kracht en conditie, in 2-4 trainingen van maximaal 45 min per training per week. Meer spiermassa en een betere conditie zorgen voor een hogere vetverbranding, gedurende de hele dag.

4 wekelijkse aanpassingen

We passen 4 wekelijks je trainingen aan. Variatie zorgt ervoor dat je met plezier blijft trainen en niet gewend raakt aan de benodigde prikkel om progressie te blijven boeken. 

Met de aanpassing in je voedingsplan heb je altijd een optimale calorie-inname en zijn resultaten gegarandeerd.

Train in je eigen sportschool of thuis

Online begeleiding, waardoor je geen dure personal trainer hoeft te betalen en alleen zinvolle trainingen doet. Je kunt trainen waar en wanneer jij wilt. En in de app kun je switchen in schema’s voor in de sportschool of voor thuis.

Personal Coach

€57,-/maand

Alle voordelen van ‘Do It Yourself’

Om optimale resultaten te behalen kun je met 1 van onze Personal Coaches aan de slag gaan. Wanneer je voor het Personal Coach plan kiest krijg je alles wat je in ‘Do it Yourself’ krijgt. Daarnaast krijg je elke week een persoonlijk opgenomen video met feedback en tips en leer je van jouw coach hoe jij jouw voeding onder controle krijgt. 

Elke week een feedbackvideo op jouw training en voeding

In de wekelijkse video die jouw personal coach voor je opneemt met feedback over jouw trainingen en voeding in de afgelopen periode, krijg je direct toepasbare tips. Hierdoor weet jij precies wat je de komende week moet gaan doen om weer een stap vooruit te zetten. In 3 maanden tijd, kun jij met behulp van jouw coach, 5-10 kilo afvallen. 

Wat onze klanten zeggen

Online Lifestyle Plan
5.0
Gebaseerd op 32 beoordelingen
powered by Google
Mike Kruiswijk
Mike Kruiswijk
15:09 11 Dec 20
Denk je het wiel uitgevonden te hebben in je eigen gym en ben je lekker aan het freestylen met je eigen geproduceerde... fitnesschema’s? Valt het je ook (net als ik 3 jaar geleden) op dat je geen resultaat boekt? Online Lifestyle Plan is DE oplossing voor je en is een professioneel en veelomvattend bedrijf als het gaat om een gezonde Lifestyle die je de rest van je leven zal volhouden. De begeleiding van het team van Online Lifestyle Plan onder aanvoering van Marc Hogervorst is uiterst professioneel en ze werken met een zeer persoonlijke aanpak. Zo train je met veel plezier en resultaat in eventueel je eigen gym. Je hebt alle gegevens van voeding, supplementen, lichaams metingen, adviezen tot aan de fysiek uit te voeren workouts heel simpel bij de hand via een zeer gebruiksvriendelijke app. Online Lifestyle Plan is dus voor mij al ruim 3 jaar gebleken de absoluut perfecte uitkomst naar een gezond, fit, en energiek lichaam. En door de professionele begeleiding van Online Lifestyle Plan heb je de perfecte uitkomst voor een gezonde, fitte en energieke geest waardoor je het echt gaat ervaren als een Lifestyle. Stop alsjeblieft met die mooi klinkende afslankprogramma’s want ze leveren je op de lange termijn niets op! Probeer Online Lifestyle Plan en je zult versteld staan kan ik wel zeggen vanuit ruim 3 jaar ervaring.lees verder
Meike Oude Groen
Meike Oude Groen
14:24 27 Nov 20
Vanaf het prille begin sport ik al met behulp van het online Lifestyle plan, en dat is niet voor niks! Het werkt gewoon... heel goed. Alles is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ook staat er altijd iemand voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegen aan loopt. Het werkt echt als een stok achter de deur die we zo hard nodig hebben in een druk leven met jonge kinderen en een baan. Ik wil nooit anders meer!lees verder
Nathalie Hogenes
Nathalie Hogenes
09:41 24 Nov 20
Zowel Hillegom als Hoofddorp is een hele fijne sportschool met professionele begeleiding!! Kleine groepen, 2 af te... wisselen eigen schema's die na 4 weken worden vernieuwd en op jou persoonlijk worden afgestemd. Men kijkt goed hoe je de oefeningen uitvoert en er is ruimte voor overleg of het aanpassen van een oefening.Ook een handige app waar je meteen kan plannen wanneer je wil sporten. Tevens biedt de app ruimte voor eigen metingen en metingen op de sportschool. Ook heeft de app een voedingsplanner.Sporten zelf vond ik echt nooit leuk, haalde ook geen voldoening wat ik ook probeerde. Oké bij sommige sportscholen of lessen was ik lichamelijk wel moe maar m'n hoofd stuiterde nog vrolijk door. Ik was ook vaak snel weer gedemotiveerd.........resultaat uiteindelijk weer naar nul.Mensen in mijn omgeving zijn verbaasd maar door Mark en zijn team ben ik sporten ook echt veel leuker gaan vinden. Soms heb ik geen zin maar ik kom nu, en dat is mij eigenlijk nog nooit overkomen!!, na 't sporten met energie en ontspanning thuis. Echt nooit kunnen bedenken maar zo enorm fijn!Afvallen blijft voor mij een doel, net als vele anderen, dit gaat in golven goed en stabiel, MAAR mij grootste en belangrijkste doel gezonder worden en voelen is voor een heel groot deel bereikt!lees verder
Pleunie Groen
Pleunie Groen
17:36 23 Nov 20
Naast dat ik al enige jaren met veel plezier en resultaat train in de gym, maak ik sinds enige tijd gebruik van de... Online Lifestyle App. Ook in coronatijd kon ik daardoor gewoon mijn trainingen doen in huis. Ik gebruik de app niet alleen voor mijn trainingen, maar ook voor lekkere recepten, menuplanner om mijn eten te preppen en om te chatten met mijn trainer als ik vragen heb. Ik zie elke keer weer resultaat, haal mijn doelen en heb het gevoel dat er op me gelet wordt ook al is het online! Ik heb dat nodig om te blijven presteren. Samen sterk, ook voor corona.lees verder
Carola Van Rheenen
Carola Van Rheenen
16:59 23 Nov 20
Ik train al een hele tijd bij personal lifestyle gym. En sinds de komst van de one lifestyle app gebruik ik die... uiteraard ook. Los van het feit dat je je trainingen kan inplannen en contact kan hebben met jouw personal coach zijn er heel veel voordelen.De menuplanner die helemaal is afgestemd op jouw doelen en jouw hormoonprofiel, de boodschappen lijstjes zijn serieus geweldig.Het is een compleet pakket wat je krijgt. Goede trainers, persoonlijke aandacht, geweldige sfeer, voeding en menu’s.Maar het belangrijkste voor mij is dat je altijd terecht kan met al je vragen.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Veelgestelde vragen

Als je lichaam hormonaal in balans komt is het in veel gevallen mogelijk dat je in spiermassa toeneemt en je mede daardoor veel vetmassa verliest. Een kilo spiermassa neemt echter maar 25% van de ruimte in ten opzichte van een kilo vetmassa. Hierdoor blijft je gewicht hetzelfde maar kun je inderdaad verminderen in omvang en ja,…. dus ook specifiek centimeters verliezen op jouw probleem gebieden!

Nee dat hoeft niet! Het Online Lifestyle Plan is erop gericht om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Alles wat je moet doen om resultaat te behalen, staat in de app. Toch kan het zinvol zijn om je te laten begeleiden tijdens de trainingen, aangezien je zelf misschien niet het maximale uit een training kunt halen en een trainer kan letten op je houding, tempo en inzet bijvoorbeeld. Je kunt je door 1 van onze coaches laten begeleiden. Je krijgt elke week een videobericht van hem/haar en je kunt jouw coach elke dag via de chat om hulp vragen.

Dit hangt af van jouw hormonale profiel in het Online Lifestyle Plan. Onze trainingen hebben grote impact op de verschillende hormoonspiegels in het lichaam. Sommige trainingen kunnen jouw hormonen dus ook negatief beïnvloeden. Vraag jouw coach of jouw specifieke situatie gunstig is voor jouw andere sport of niet.

Het beïnvloeden van je hormonen door training, voeding en supplementen is al jaren HET onderwerp bij diverse wetenschappelijke onderzoeken. Het Online Lifestyle Plan maakt gebruik van de laatste wetenschappelijke studies op het gebied van voeding, training en supplementen. En wij verrijken continu onze kennis hierin.

Controleer of je het emailadres en wachtwoord goed hebt ingetypt. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Mocht het na controle nog niet lukken, stuur dan een email naar info@onlinelifestyleplan.nl

Ga naar de webshop en registreer je op de website. Na betaling van het abonnement na keuze, krijg je een email met instructies om de webapp op jouw telefoon of tablet op te slaan en het intakeproces te starten. Na het voltooien van het intakeproces, kun je direct starten met trainen en gezond eten.

Wanneer je 2-4 keer per week traint en je houdt je aan ons voedingsplan, dan verliezen de meeste mensen na 4 weken 4-8 kilo vetmassa. Het resultaat is afhankelijk van jouw gewicht, fitheid, ervaring, vetpercentage, stressniveau, hoeveelheid slaap enz.

Alles wat jij moet weten om goede resultaten te behalen, kun je vinden in de Online Lifestyle Plan app. Wanneer je vragen hebt kun je op ieder gewenst moment chatten met onze coaches in de app. In ons ‘Personal Coach’ programma krijg je daarnaast wekelijks een videobericht van je coach met feedback en tips om jouw resultaten te verbeteren.

Na aankoop van een abonnement in onze webshop, krijg je direct de instructies om onze webapp op je telefoon of tablet op te slaan.

De Target rep is het aantal herhalingen wat jij moet doen in een specifiek tempo om voor jou optimale resultaten te behalen in je trainingen. Zo kun je doelgericht trainen en behaal je de best mogelijke resultaten. In deze video leggen we uit hoe het tempo en de ‘target rep’ werken.

Ja, voor iedereen vanaf 18 jaar is ons plan geschikt. Nav de intake krijg je altijd een training- en voedingsplan op maat. En we proberen de app zo gebruiksvriendelijk als mogelijk te houden. We staan via de chat of email altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

We geven obv jouw hormoonprofiel een advies voor de hoeveelheid maaltijden per dag. Echter is het belangrijkste dat je voldoende calorieën tot je neemt en voldoende voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, koolhydraten en vitamines en mineralen, binnenkrijgt. In de menuplanner kun je zelf, via de instellingen, het aantal maaltijden per dag aanpassen.

De minimale periode dat onze abonnementen lopen is 12 weken. We doen er natuurlijk alles aan om te zorgen dat wij jou mogen blijven begeleiden met het Online Lifestyle Plan, maar mocht je onverhoopt opzeggen dan kun je een email sturen naar info@onlinelifestyleplan.nl en zetten wij jouw abonnement per eerstvolgende mogelijkheid op non-actief.

Video’s met uitleg over de functies in de Online Lifestyle Plan app vind je op onze Youtube pagina

Start direct met Online Lifestyle Plan

Vanaf €3,47 per week

  • Elke 4 weken nieuwe schema’s voor in je sportschool of thuis
  • Op een gezonde en verantwoorde manier afvallen
  • 200+ recepten
  • Zelf voedingsschema’s maken
  • Menuplanner met boodschappenlijst
  • Elke 4 weken een nieuwe vragenlijst voor aanpassingen
  • Vooruitgang bijhouden
  • 1e maand met 50% korting uitproberen
  • Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld terug

TRAINEN IN JE SPORTSCHOOL

In het Online Lifestyle Plan krijg je elke 4 weken 2 ‘fullbody’ trainingsschema’s waarmee je in je eigen sportschool aan de slag kunt.

Bij elke oefening staat dmv een video uitgelegd hoe je deze moet uitvoeren.

In de app houd je jouw resultaten tijdens de training bij en met jouw specifieke tempo en target rep heb je exact de juiste hoeveelheid intensiteit voor jouw hormoonprofiel, zodat je gegarandeerd resultaat behaald.

Elke training duurt ongeveer 30-45 minuten. Dit is de ideale tijd om jouw hormonen in balans te krijgen.

THUIS TRAINEN

Wanneer je thuis wilt trainen kun je in de app gemakkelijk switchen van sportschoolschema’s naar thuisschema’s. Tevens kun je aangeven of je met kettlebells wilt trainen.

Alle thuisoefeningen zijn zonder materialen uit te voeren en met de toegevoegde video’s kun je precies zien hoe ze uitgevoerd moeten worden.

In de app kun je jouw resultaten bijhouden tijdens de trainingen.

De afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je in ongeveer 30 minuten je hele lichaam traint.

COACHING

Het Online Lifestyle Plan is te volgen mét en zonder coach. Wanneer je voor Personal (met coach) kiest, heb je elke 2 weken een (video)belafspraak van ± 15 minuten om jouw plan te bespreken en nieuwe doelen te stellen. Daarnaast kun je op elk gewenst moment chatten met jouw Personal Coach.

Kies je voor Lifestyle (zonder coach) dan staan al onze coaches voor jou klaar via onze chat om je verder te helpen met alle vragen die je hebt. Via de lifestyletips en jouw persoonlijke hormoonprofiel, leer je wat jij moet doen om optimale resultaten te behalen.

In de Online Lifestyle Plan app staat alles wat jij moet weten om optimale resultaten te kunnen behalen.

Back To Top