Skip to content

Healthy Company Plan®

Iedere medewerker fit en vitaal
Betrokken en tevreden medewerkers dragen bij aan een optimaal bedrijfsresultaat. Uit recent onderzoek is gebleken dat een medewerk(st)er productiever werkt wanneer hij/zij zich lichamelijk en mentaal topfit voelt.

Wij bieden meer dan een topfitte medewerk(st)er. Wij werken in ons programma met max. 10 mensen op 2 personal coaches/fysiotherapeuten per uur. Wij garanderen dmv personal trainingen, voedingscoaching, blessurebehandeling, lezingen en lifestyletips, binnen enkele weken geweldige resultaten.

Voor wie
Het HCP is voor alle werkgevers die hun niet fitte medewerk(st)ers (weer) topfit willen laten voelen! Als deelnemer moet je bereid zijn om jouw leefstijl aan te passen. Wij vragen 100% inzet en geven 100% inzet! Dit is essentieel voor goede resultaten.

Training
In het ‘HCP’ trainen jouw medewerk(st)ers 12 weken lang, 2 tot 3 x per week in onze Personal Gym in Hoofddorp. Iedereen traint met persoonlijke trainingsschema’s welke zijn afgestemd op hormoonbalans, doel en niveau. Dit altijd onder begeleiding van 1 personal trainer & 1 fysiotherapeut.

Voeding
Voeding is van essentieel belang om fit en vitaal te worden en te blijven. In het HCP staat het behalen van resultaat centraal. De juiste voeding is van essentieel belang voor gezonde en vitale medewerk(st)ers. Dmv metingen en een persoonlijk voedings- en supplementenadvies kunnen wij iedere medewerk(st)er een optimaal resultaat laten behalen.

Lifestyle
‘Wanneer je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg!’ Wanneer jouw medewerk(st)ers resultaat willen, gaan wij ze helpen om hun leefstijl hierop aan te passen. Via onze app sturen wij bijna dagelijks direct toepasbare lifestyletips over bijvoorbeeld stress, ontspanning en slaap. Zo kan elke medewerk(st)er het maximale uit het leven halen.

Behandeling
Door onze specialisatie in Functionele Neurologie kunnen wij ervoor zorgen dat ook mensen met pijnklachten of blessures kunnen meedoen aan het HCP. Wij kunnen er ook voor zorgen dat medewerk(st)ers préventief geen blessures krijgen. Iedereen die meedoet krijgt een Neurologische Check-Up waarin (mogelijke) lichamelijke problemen in kaart worden gebracht. Daarnaast is er altijd één fysiotherapeut aanwezig om tijdens de trainingen direct te behandelen, zodat iedereen progressie en resultaat kan boeken.

Het plan
Wij werken met max.10 mensen per groep die 12 weken lang samen met ons echte resultaten gaan behalen. Wekelijks trainen we 2 tot 3 keer een uur in onze Personal Gym onder begeleiding van 1 personal trainer en 1 fysiotherapeut . Daarnaast heeft iedereen de mogelijkheid om zelf nog in zijn/haar eigen gym te trainen met de door ons gegenereerde trainingsschema’s .

Iedere deelne(e)m(st)er krijgt onze ‘lifestyle’ app op zijn/haar telefoon waarin trainingen, voeding en progressie worden bijhouden. Tevens doen we elke 4 weken metingen en kan men dmv progressiefoto’s in de app zijn/haar voortgang zien. Tijdens de 12 weken kan men via de app onbeperkt chatten met de coaches, zodat zij snel antwoord krijgt op alle vragen .

Wie zijn wij 
Binnen Personal Gym Marc Hogervorst en NeuroReset begeleiden wij sinds februari 2014 mensen met hun persoonlijke doelstellingen. Deze mensen behalen vrijwel altijd hun doelen omdat zij gemotiveerd en gestimuleerd worden door onze personal coaches. Hierdoor neemt hun vitaliteit en zelfvertrouwen enorm toe en krijgt hun gezondheid een enorme boost.

Wij zijn betrokken naar onze sporters en gaan bij iedereen voor het maximale resultaat. Iedereen wordt bij ons sterker en fitter. Blessures behandelen wij direct en we passen de trainingsschema’s hier ook direct op aan.

 

Vrijblijvende afspraak maken

Wij maken graag een afspraak met je om het Healthy Company Plan verder toe te lichten. Zodat wij samen jouw bedrijf fit en vitaal  kunnen maken! Stuur ons een email voor meer informatie of om een afspraak in te plannen! 

Back To Top