Skip to content

Hoe jij gegarandeerd meer resultaat behaald in de sportschool!

Elke week gaan miljoenen mensen naar de sportschool in Nederland. De laatste tijd spreek ik opvallend veel mensen die eigenlijk geen idee hebben wat ze moeten doen in de sportschool. Ik leg het je in dit artikel graag uit.

Kies een gym waar jij je prettig voelt

Het begint natuurlijk met je motivatie en je doel, maar het is heel prettig wanneer je naar een sportschool gaat waar jij je thuisvoelt. Dit zorgt ervoor dat je minder snel afhaakt en de kans groter wordt dat je vaker gaat trainen. Wanneer jij iemand bent die van persoonlijk contact houdt, ga dan bij een sportschool trainen waar je dit krijgt. Maakt het je niet uit, dan kun je ergens gaan trainen waar je helemaal op jezelf bent aangewezen.

Spreek met iemand af of maak een afspraak

Wanneer je een afspraak hebt met een vriend of vriendin is het makkelijker om je te motiveren en er samen tegenaan te gaan. In veel sportscholen moet je tegenwoordig een afspraak maken. Op het moment dat die in je agenda staat moet je zorgen dat je er gewoon bent. Het is bewezen dat wanneer je een afspraak hebt, de drempel om af te zeggen een stuk hoger ligt en jij dus vaker traint dan wanneer je geen afspraak hebt.

Werk met een plan en trainingsschema wat bij jou past

Wanneer je zonder plan of trainingsschema naar de gym gaat kun je jezelf nooit verbeteren tov de vorige training. Je zal dus met een trainingsschema moeten werken wat is afgestemd op jouw persoonlijke eigenschappen en moeten snappen wat je moet doen.

Het mooie is dat ik daar nu net een oplossing voor heb ;-). Met Online Lifestyle Plan vul je bij de start een vragenlijst (duurt ±3 minuten) in waardoor wij weten hoe wij jou het beste kunnen laten trainen. Daarnaast kunnen wij precies berekenen hoeveel calorieën jij zou moeten eten tov het doel wat je hebt.

Wanneer je in je sportschool komt, kun je in je app een training starten en zie je bij elke oefening een duidelijke uitlegvideo zodat je weet hoe je de oefeningen uit moet voeren.

Daarnaast krijg je een specifiek tempo waarin je moet bewegen en lees je tussen hoeveel herhalingen jij dit het beste kunt doen om jouw doel te behalen. In de app staat uitgelegd hoe dit precies werkt.

Voeding

Zoals gezegd krijg je een optimale calorieënadvies zodat je precies weet hoeveel je kunt eten om je doel te behalen, maar ook een volledig menu op basis van jouw hormoonprofiel. Dit voedingplan is aan te passen aan jouw voorkeuren, zodat je lekker en gezond gaat eten. Zoals je waarschijnlijk weet is je voeding een heel belangrijk onderdeel om resultaat te behalen en gezond af te vallen.

Train geconcentreerd en haal het maximale uit jezelf

Werk geconcentreerd je trainingsschema af en ga elke set tot jouw maximale kunnen. Zoek de juiste gewichten waarmee je in jouw tempo (welke je krijgt in de app) binnen het geadviseerde aantal herhalingen uitkomt. Dit zal ervoor zorgen dan je een voldaan gevoel krijgt. In de schema’s doe je eerst een deel krachttraining en sluit je altijd af met een conditionele oefening, zodat je allround fit wordt.

Wanneer je het schema op de juiste manier volgt ben je tussen de 40-55 minuten bezig en kun je voldaan naar huis of nog even bijpraten en een gezond drankje drinken aan de bar.

TIP! Probeer Online Lifestyle Plan nu de 1e 4 weken uit voor slechts €1,- (daarna 4 wekelijks opzegbaar)

Gebruik kortingscode

FIT100

bij het afrekenen van OLP Lifestyle

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top