Skip to content

Hoe jullie het fitste bedrijf in de branche worden

Je doet er alles aan om iedereen fit en gemotiveerd te houden, maar vooral de fitheid van jouw medewerkers is lastig om onder controle te krijgen. En niet fitte werknemers betekent vaak een hoger ziekteverzuim.

Misschien sporten jouw medewerkers wel, maar je ziet en hoort ook dat ze meer zouden moeten doen om fit te blijven.

Door als bedrijf een maatwerkplan aan te bieden kun je medewerkers helpen om gezond(er) te gaan eten op basis van hun persoonlijke eigenschappen en je kunt ze laten trainen met schema’s die bij hen passen die nooit langer dan een uur duren.

Per medewerker een plan met begeleiding

In het Online Lifestyle Plan kijken we elke 4 weken wat iemand nodig heeft om betere resultaten te gaan behalen. Hier passen we het plan voor de volgende 4 weken op aan.

Naast trainingsschema’s krijgt elke deelnemer een volledig menuplan, welke zelf is aan aanpassen. Zo weet je zeker dat het voedingsschema bij hem/haar past en hij/zij de maaltijden lekker vindt.

Iedere deelnemer heeft de mogelijkheid 0m met onze coaches te chatten in de app. Zo worden alle vragen die er spelen snel beantwoordt.

Voordat we je uitleggen waarom Online Lifestyle Plan levens in positieve zin veranderd, vertellen we eerst voor wie het Online Lifestyle Plan is.

Miljoenen mensen gaan elke week naar sportscholen met het doel om fitter te worden en af te vallen. Echter is dit niet vanzelfsprekend.

Om effectief en doelgericht te trainen moet je een persoonlijk trainingsschema en voedingsplan gebruiken en dit minimaal 4 weken strak volgen om resultaat te kunnen verwachten.

Wij zoeken mensen die niet zomaar naar de sportschool gaan, maar naar de sportschool gaan om echte resultaten te behalen. Wanneer jij vastberaden bent om 2-4 x per week ±45 minuten maximaal te gaan trainen en ons voedingsplan te volgen, dan beloven wij dat het plan je leven gaat veranderen.

4 wekelijks een nieuw persoonlijk trainings- en voedingsplan

Na het invullen van onze vragenlijst kijken wel elke 4 weken opnieuw met welk trainingsplan en welke voeding jij betere resultaten kunt gaan behalen. Tijdens de training maken we gebruik van een specifiek tempo en een rep-range (aantal herhalingen) die past bij jouw hormoonprofiel op dat moment.

Wanneer je dit gebruikt tijdens het trainen wordt je superfit en sterk.

Voeding is enorm belangrijk om goede resultaten te kunnen behalen. Wij richten ons op het verbeteren van je spijsvertering en de opname van voedingsstoffen in je darmen. Wanneer dit goed is, voel je je fit en energiek, maar jij gaat natuurlijk voor het lage vet%. Een laag vet% is het gevolg van een optimaal functionerend spijsverteringsstelsel.

Menuplanner om je voeding makkelijk en snel te plannen

Om de juiste maaltijden in de juiste combinaties te verzinnen, kost je veel voorbereidingstijd. Met de menuplanner gaat dit in enkele klikken.

Geef in de instellingen jouw voorkeuren aan en plan heel gemakkelijk enkele dagen je maaltijden, in de juiste hoeveelheden, vooruit. Wanneer je klaar bent met je planning, kun je alles terugvinden in je boodschappenlijst om precies te weten wat je moet kopen in de supermarkt in welke hoeveelheid.

Ook wanneer je een gezin hebt, kun je dit aangeven in de menuplanner, zodat je bij het ontbijt en/of diner meerdere porties selecteert op je boodschappenlijst. En dus niet apart hoeft te koken voor je partner en/of kinderen.

Uitleg over training en voeding

In het trainingsschema houd je bij hoeveel herhalingen je hebt gedaan bij de aangegeven krachtoefeningen. Zo kun je de volgende training zien hoeveel herhalingen je hebt gedaan en hoeveel gewicht je hebt gebruikt, om ervoor te zorgen dat je meer herhalingen gaat doen of een hoger gewicht moet gebruiken, wat past binnen jouw hormoonprofiel.

Waarom adviseren wij je om bepaalde combinaties van voeding niet samen te eten? Dit heeft alles te maken met het verbeteren van je spijsvertering en de opname van voedingsstoffen in je darmen.

We leggen je precies uit hoe je het beste kunt eten en waarom we dit adviseren.

Gegarandeerd resultaat

Er zijn je al 10.000 mensen voor gegaan die met dit bewezen plan geweldige resultaten hebben behaald. Wanneer je onze adviezen voor 80% opvolgt, beloven wij dat het voor je werkt.

Wil jij hier ook tussen staan?

7 tips om gegarandeerd fit en slank te worden (en te blijven)

We starten elke 4 wekelijkse periode met het invullen van een nieuwe vragenlijst.

Hiermee creëren wij een jouw Online Lifestyle Plan met trainingsschema’s, een voedingsplan en lifestyleadviezen.

In de sportschool ga je zelf aan de slag met de persoonlijke trainingsschema’s (in de app vind je duidelijke instructievideo’s) en thuis met het voedingsplan. Een voedingsplan dat je gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw voorkeuren.

Elke 4 weken doe je metingen, welke je naast elkaar kunt vergelijken in de app. Zo werk je altijd met een up to date plan aan jouw fitnessdoelen.

‘Je zult de rest van je leven profijt hebben van het Online Lifestyle Plan.’