Ga naar hoofdinhoud

Hoe jullie het fitste bedrijf in de branche worden

Ieder bedrijf heeft ermee te maken. Ziekteverzuim onder het personeel.

Je doet er alles aan om iedereen fit en gemotiveerd te houden, maar vooral de fitheid van jouw medewerkers is lastig om onder controle te krijgen. En niet fitte werknemers betekent vaak een hoger ziekteverzuim en lagere productiviteit. Wat je hieraan kunt doen, ga ik hieronder vertellen.

Help jouw medewerkers om fit te zijn

79 procent van de werknemers levert betere werkprestaties op dagen waarop ze ook sporten. Door hen de gelegenheid te geven om te sporten, kan dus een enorm voordeel opleveren voor het bedrijf. Uit onderzoek onder ruim duizend ondervraagden geeft de helft aan te zullen beginnen met sporten als de werkgever meebetaalt. Het investeren in een fitnessplan is ook iets wat afstraalt op je organisatie als werkgever. 

Een zieke medewerker kost een werkgever gemiddeld 250 euro per dag. Een gezonde levensstijl kan bijdragen aan de preventie van verzuim. Daarnaast kan het ook bijdragen aan het verbeteren van de productiviteit.

Voor iedere medewerker een persoonlijk plan

Standaard programma’s zijn niet meer van deze tijd. Mensen zijn bereid om te investeren in hun gezondheid wanneer ze resultaatgericht aan de slag kunnen.

Met Online Lifestyle Plan krijgt iedere medewerker een eigen app waarin training en voeding helemaal staan voorbereid, zodat hij/zij direct met een werkend plan aan de slag kan. Voor vragen kunnen zij chatten met onze coaches, zodat ze goed geholpen worden.

Het menuplan is gemakkelijk aan te passen, zodat je een voedingsplan hebt wat voor jou werkt en wat je lekker vindt. Met 1 klik creëer en je een boodschappenlijst, zodat je alle benodigde boodschappen in huis kunt halen.

Het trainingsplan is voor in de sportschool of voor thuis (geen materialen benodigd) en doordat je in de app je resultaten kunt bijhouden, zorg je ervoor dat je elke training iets meer herhalingen doet of meer gewicht gebruikt. Het gevolg is een sterk en fit lichaam. Dit krijg jij terug in je bedrijf.

Afhankelijk van de hoeveelheid medewerkers kun je gebruik maken van de kortingsstaffel. Hoe meer medewerkers je laat meedoen, hoe meer korting je krijgt op de prijs van €19,95 per 4 weken (die toch al laag is)

Wanneer je ons uitnodigt voor een kennismaking verzorgen wij graag een presentatie aan het personeel, zodat ze weten hoe we samen aan de slag kunnen gaan om van jullie bedrijf het fitste bedrijf in de branche te maken.

Belastingvoordeel

De investering is hard te maken vanwege de besparing op verzuimkosten. Je kunt als werkgever op deze manier maatwerk leveren voor jouw medewerkers en een superfit team daarvoor terug krijgen. Uiteraard is het Online Lifestyle Plan voor jouw bedrijf aftrekbaar als kosten.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op en we leggen je graag alles uit.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top