Skip to content

Hoe ook jij gemotiveerd kan blijven om 2-4 x per week naar de gym te gaan en geweldige resultaten kunt behalen!

Wanneer je een tijd aan het trainen bent, kun je je motivatie verliezen. Vaak is de oorzaak hiervan dat je geen plan hebt. Is daar dan geen oplossing voor? Zeker wel! En wij hebben waarschijnlijk een van de beste plannen in de markt voor je.

 

Motivatie weer terug

Motivatie begint eigenlijk al wanneer je start met trainen. Veel mensen willen in eerste instantie afvallen en fitter worden. Maar wanneer je echt doorvraagt, voelen zij zich niet energiek, slapen ze slecht, worden ze moe wakker, hebben ze enorme drang naar zoetigheid, hebben ze het niet naar hun zin op hun werk, voelen zij zich futloos na het eten etc etc etc.

Logisch wanneer jij jezelf geen rust gunt.

Nu vraag jij je af: Ja leuk gezegd, maar hoe moet ik rust nemen met mijn kinderen die zoveel keer per week moeten sporten, het huishouden wat gedaan moet worden en een partner die het druk heeft op zijn/haar werk?

Het gaat om KEUZES! En dit is simpeler dan jij denkt.

Ga eens voor de spiegel staan. Kijk jezelf aan en zeg eens eerlijk tegen jezelf: Ben jij tevreden zoals het nu gaat? Voel jij je fit en energiek? Hou je dit nog lang vol zo?

Ik durf bijna te wedden van niet.

 

Maak tijd voor jezelf

Plan eens een week vooruit. Schrijf op wat je allemaal moet doen en plan voor jezelf eens 2 trainingsmomenten in de komende week. Deze 2 momenten zijn heilig. Vertel je partner wanneer jij gaat trainen, zodat hij/zij hier ook rekening mee kan houden.

Schrijf daarnaast eens op wat je gaat eten de komende week. En dan schrijf je minimaal je ontbijt, lunch en diner op voor 7 dagen. Wanneer je dit inplant en de boodschappen alvast in huis haalt (of besteld), grijp je in ieder geval niet mis. Probeer tussendoor zoveel mogelijk groenten te eten.

Drink daarnaast 2,5 liter water/groene thee op een dag en je hebt al een heleboel veranderd in 10 minuten tijd.

Wellicht slaap je korte nachten om wat voor reden dan ook. Probeer eens om elke avond voor 23.00 uur te gaan slapen. Als je dit lastig vindt kun je er ook voor kiezen om elke avond 5 minuten eerder te gaan slapen.

Wanneer jij jouw slaapduur en -kwaliteit verbeterd, herstel je beter, waardoor jij je beter voelt gedurende de dag en aan het einde van de dag nog energie en motivatie hebt om naar de gym te gaan.

 

Pak alles aan

Wanneer je er klaar voor bent, pak dan alle facetten in je leefstijl aan. Training, voeding, stress en slaap zijn allemaal van essentieel belang om een geweldige resultaten te behalen. En het een kan niet zonder het ander.

 

‘Lifestyle’ heeft alles wat je nodig hebt

Wij zijn de specialisten om jou te begeleiden naar optimale resultaten. Daarom willen wij jou graag laagdrempelig begeleiden met het Online Lifestyle Plan. Vanaf slechts €14,95 per 4 weken heb jij een persoonlijk plan, waarmee je zelfstandig in je eigen sportschool aan de slag kunt. Je start met ‘Lifestyle’ via: http://bit.ly/2w6MXGF

 

Begeleiding door een Personal Coach

Wil je begeleid worden door een Personal Coach? Via videochat heb je een intake om jouw plan met je door te nemen en daarna persoonlijke trainingsschema’s voor je te kunnen maken. Daarnaast heb je 24/7 de mogelijkheid om te chatten met jouw coach en kun je hem/haar alles vragen wat je wilt weten, zodat jij de beste resultaten kunt behalen. Zien wat ‘Personal’ biedt? Kijk op: http://bit.ly/38Wfi0Q

 

4 weken voedingsplan

Wil je het liever alleen doen en alleen precies weten hoe je het moet aanpakken? Koop dan ons ebook ‘4 weken voedingsplan’ met 44 pagina’s aan waardevolle informatie en uitgeschreven menu’s voor maar €27

 

Veel succes!

Marc Hogervorst

Personal trainer en voedingscoach

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top