skip to Main Content

Hoe werkt het Online Lifestyle Plan:

 • Download onze webapp op: https://onlinelifestyleplan.nl/app
 • Ga naar aanmelden in de webapp
 • Vul je gegevens in
 • Vul bij de referentiecode: TRY-OLP in om 1 week gratis te proberen
 • Start de vragenlijst en vul deze volledig in
 • Na het invullen van de vragenlijst kun je direct aan de slag met het Online Lifestyle Plan

Direct een abonnement afsluiten?

 • Ga naar de webshop 
 • Kies een abonnement en doorloop het registratie- en betaalproces
 • Na betaling krijg je een email (kijk ook in je spambox) met instructies om de webapp op je telefoon op te slaan
 • Sla de webapp op, op je telefoon en ga naar aanmelden
 • Vul je gegevens in en gebruik het emailadres waarmee jij je in de webshop hebt geregistreerd

Probeer nu de 1e 7 dagen gratis uit!

30 dagen stappenplan

 

Om jou goed op weg te helpen, hebben we het 30 dagen stappenplan ontwikkeld.

Het 30 dagen stappenplan is een emailserie met korte video’s waarin we jou alle belangrijke stappen laten zien die je moet nemen wanneer je de best mogelijke resultaten wilt behalen.

Na de gratis proefweek in het Online Lifestyle Plan krijg je de emails toegestuurd.

Onze mogelijkheden

Lifestyle
€14,95
per 4 weken

Trainen in je eigen sportschool of thuis

 • Jouw personal trainer op je smartphone
 • 2 trainingsschema’s obv jouw hormoonprofiel
 • Persoonlijk voedingplan
 • Compleet plan waarmee je geweldige resultaten zult behalen
 • Na vragenlijst direct starten
 • Gepersonaliseerd Lifestyle plan
 • Supplementenadvies
 • 30 dagen stappenplan

 

Na 4 weken krijg je een nieuwe vragenlijst en krijg je een aanpassing op je voedingsplan, supplementenadvies en nieuwe trainingsschema’s.

Personal
€69
per 4 weken

Personal Coaching & videochats

 • Alle voordelen van ‘Lifestyle’
 • Je krijgt een coach die jou begeleidt
 • Coaching via video app en tekstchat door Personal Coach
 • Persoonlijke trainingsschema’s die jouw personal coach voor jou maakt

 

Tijdens de videochat stel je doelen met je coach en 4 weken later evalueer je deze. Door het geadviseerde voedingsplan en supplementenadvies te volgen, garanderen wij jou de best mogelijke resultaten. Elke 4 weken krijg je 2 nieuwe trainingsschema’s.

wat onze klanten zeggen

Als je lichaam hormonaal in balans komt is het in veel gevallen mogelijk dat je in spiermassa toeneemt en je mede daardoor veel vetmassa verliest. Een kilo spiermassa neemt echter maar 25% van de ruimte in ten opzichte van een kilo vetmassa. Hierdoor blijft je gewicht hetzelfde maar kun je inderdaad verminderen in omvang en ja,…. dus ook specifiek centimeters verliezen op jouw probleem gebieden!

Nee! Het Online Lifestyle Plan is erop gericht om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Alles wat je moet doen om resultaat te behalen, staat in de app. Toch kan het zinvol zijn om je te laten begeleiden tijdens de trainingen, aangezien je zelf misschien niet het maximale uit een training kunt halen en een trainer kan letten op je houding, tempo en inzet bijvoorbeeld.

Dit hangt af van jouw hormonale profiel in het Online Lifestyle Plan. Onze trainingen hebben grote impact op de verschillende hormoonspiegels in het lichaam. Sommige trainingen kunnen jouw hormonen dus ook negatief beïnvloeden. Vraag jouw coach of jouw specifieke situatie gunstig is voor jouw andere sport of niet.

Het beïnvloeden van je hormonen door training, voeding en supplementen is al jaren HET onderwerp bij diverse wetenschappelijke onderzoeken. Het Online Lifestyle Plan maakt gebruik van de laatste wetenschappelijke studies op het gebied van voeding, training en supplementen. En wij verrijken continu onze kennis hierin.

Controleer of je het emailadres en wachtwoord goed hebt ingetypt. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Mocht het na controle nog niet lukken, stuur dan een email naar info@onlinelifestyleplan.nl

Ga naar de webshop en registreer je op de website. Na betaling van het abonnement na keuze, krijg je een email met instructies om de webapp op jouw telefoon of tablet op te slaan en het intakeproces te starten. Na het voltooien van het intakeproces, kun je direct starten met trainen en gezond eten.

Wanneer je 2-4 keer per week traint en je houdt je aan ons voedingsplan, dan verliezen de meeste mensen na 4 weken 2-8 kilo vetmassa. Het resultaat is afhankelijk van jouw gewicht, fitheid, ervaring, vetpercentage, stressniveau, hoeveelheid slaap enz.

Alles wat jij moet weten om goede resultaten te behalen, kun je vinden in de Online Lifestyle Plan app. Wanneer je vragen hebt kun je op ieder gewenst moment chatten met onze coaches in de olp app. In ons ‘Personal’ programma heb je daarnaast 4 wekelijks een video-belafspraak met je coach.

Na aankoop van een abonnement in onze webshop, krijg je direct de instructies om onze webapp op je telefoon of tablet op te slaan.

De Target rep is het aantal herhalingen wat jij moet doen in een specifiek tempo om voor jou optimale resultaten te behalen in je trainingen. Zo kun je doelgericht trainen en behaal je de best mogelijke resultaten. In deze video leggen we uit hoe het tempo en de ‘target rep’ werken.

Ja, voor iedereen vanaf 18 jaar is ons plan geschikt. Nav de intake krijg je altijd een training- en voedingsplan op maat. En we proberen de app zo gebruiksvriendelijk als mogelijk te houden. We staan via de chat of email altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

We geven obv jouw hormoonprofiel een advies voor de hoeveelheid maaltijden per dag. Echter is het belangrijkste dat je voldoende calorieën tot je neemt en voldoende voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, koolhydraten en vitamines en mineralen, binnenkrijgt. In de menuplanner kun je zelf, via de instellingen, het aantal maaltijden per dag aanpassen.

De minimale periode dat onze abonnementen lopen is 12 weken. We doen er natuurlijk alles aan om te zorgen dat wij jou mogen blijven begeleiden met het Online Lifestyle Plan, maar mocht je onverhoopt opzeggen dan kun je een email sturen naar info@onlinelifestyleplan.nl en zetten wij jouw abonnement per eerstvolgende mogelijkheid op non-actief.

Video’s met uitleg over de functies in de Online Lifestyle Plan app vind je op onze Youtube pagina

Back To Top