Ga naar hoofdinhoud

Voeding

 

Een voedingsadvies is in de basis voor (bijna) iedereen hetzelfde, maar om jouw droomlichaam te krijgen moet je een op jou afgestemd trainings- en voedingsplan volgen.

Nav een uitgebreide vragenlijst stellen wij een persoonlijk voeding- en supplementenadvies voor je op in de app. Hier kun je direct mee aan de slag.

Door je voeding aan te passen zorg je ervoor dat hormonen in balans komen, waardoor je overtollig vet kwijtraakt.

Naar aanleiding van het hormoon wat bij jou het meeste uit balans is, adviseren we je hoeveel maaltijden je per dag en hoeveel calorieën je het beste kunt eten om gezond af te vallen of in gewicht aan te komen.

Klachten zoals slecht slapen, winderigheid, opgeblazen gevoel na het eten, prikkelbaarheid, mood swings en nog veel meer ongemakken zullen verbeteren of zelfs verdwijnen.

Kortom je gaat er niet alleen beter uitzien, je gaat je ook beter voelen!

Hormonen reguleren onze stofwisseling, eetlust, kracht en de omvang van onze spieren. Hormonen bepalen tevens waar en hoeveel vet we opslaan. Ze bepalen als het ware dus onze weegschaal. Ook hoe we ons voelen wordt hormonaal bepaald.

In de app lees je in de uitgebreide manual, hoe en wat jij het beste kunt eten om geweldige resultaten te behalen en te behouden. Gewoon met gezonde voeding uit de supermarkt.

Je kunt je voeding bijhouden en in ‘Personal‘ doorsturen aan je coach, zodat hij/zij hier feedback op kan geven.

Ons ‘Lifestyle‘ plan kost je slechts €2,25 per week en daarin krijg je een duidelijke handleiding over het voedingsplan.

In ‘Personal‘ krijg je ook duidelijke uitleg en heb je elke 4 weken een video-belsessie met jouw coach, waarin je afgelopen periode evalueert en doelen stelt voor de komende periode. Vanaf €9,25 per week begeleiden onze coaches jou, 1 op 1, naar je doelen.

I am raw html block.
Click edit button to change this html

Reviews

Back To Top