Skip to content

Wanneer kies je voor PERSONAL FITNESS en wanneer kies je voor PERSONAL TRAINING?

Wanneer kies je voor PERSONAL FITNESS en wanneer kies je voor PERSONAL TRAINING?

Wanneer je ervoor kiest om serieus fit te gaan worden, heb je iemand nodig die jou verteld hoe jij het doel wat je hebt, gaat behalen.
Bij ons kun je kiezen uit Personal Fitness en Personal Training. Maar wat is het verschil en wanneer kies je voor het een en wanneer kies je voor het ander?

Personal Fitness

Bij Personal Fitness train je op afspraak met maximaal 7 anderen en altijd onder begeleiding van een personal trainer. Wanneer je bij ons start download je onze Online Lifestyle Plan app en vul je onze uitgebreide vragenlijst in, zodat wij een ‘Personal Lifestyle Plan’ voor jou kunnen maken. Tijdens de trainingen, waarvoor jij een afspraak moet maken in de online agenda in de app, is er een personal trainer die maximaal 8 mensen tegelijk begeleidt. Alle leden die bij ons trainen trainen tegelijkertijd in de gym, maar hebben wel allemaal hun eigen specifieke trainingsschema’s. Iedereen heeft immers specifieke eigenschappen en andere doelen.

Tijdens de personal fitness deel je dus de trainer en die zal zijn/haar tijd verdelen over de leden die er op dat moment zijn. In het begin heb je meer aandacht nodig dan wanneer je langer in ons concept traint. Via de app kun je 24/7 een chatbericht sturen naar de coaches, die hier zo snel mogelijk op reageren om jou te helpen met hetgeen waarmee jij geholpen wilt worden.

 

Personal Training

Personal Training bieden wij aan omdat jij wellicht de volledige aandacht van jouw Personal Coach wilt en bereid bent om hier meer geld voor te betalen dan dat je in het Personal Fitness concept betaald.

Doordat jouw Personal Coach tijdens jouw trainingen elke beweging volgt, grijpt hij/zij direct in wanneer jij niet het gewenste tempo aanhoudt tijdens de oefeningen, wanneer jouw techniek minder wordt of wanneer jij te snel stopt met een set. Daarnaast heb je 24/7 iemand waarmee je kunt chatten via de app om te overleggen over jouw voortgang en persoonlijke plan.

De trainingen plannen jullie samen in op een tijdstip waarop het jou het beste uitkomt en jouw Personal Coach zorgt ervoor dat jij alles tot je beschikking hebt wat jij nodig hebt om het gewenste doel te behalen. Denk aan op jou afgestemde voedingsschema’s, persoonlijke ‘challenges’, de juiste aandacht op het juiste moment en de juiste adviezen om jou elke training progressie te laten maken.

 

In beide trainingsvormen heb je onbeperkt toegang tot onze gym(s) en Online Food Inspiration. Online Food Inspiration is onze voeding inspiratie website, waar jij gemakkelijk de juiste maaltijden kunt plannen en ziet hoe je ze moet bereiden.

 

Als je vrijblijvend wilt bespreken welke trainingsvorm het beste bij jou past en alvast enkele tips wilt ontvangen, stuur ons dan een email met jouw motivatie en wij spreken nog deze week af.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top