Skip to content

Het Online Lifestyle Plan is een complete fitness- en voedingsapp waarmee jij jouw Personal Trainer op je smartphone hebt.

In het Online Lifestyle Plan kun je in de sportschool zelf aan de slag met de gepersonaliseerde trainingsschema’s (in de app vind je duidelijke instructievideo’s).

Daarnaast kun je kiezen om alleen voedingsschema’s te kunnen maken of training en voeding samen in de app te kunnen gebruiken, zodat je alles hebt om de best mogelijke resultaten te gaan behalen. 

‘Verminder je buikomvang en voel je fit en energiek binnen enkele weken!’

Wat heb jij nodig om jouw doelen te behalen?

TRAINING

 • Elke 4 weken een nieuw gepersonaliseerd trainingsplan

 • Korte en effectieve trainingsschema’s

 • Persoonlijk hormoonprofiel

 • Voor- en nafoto’s uploaden in de app

 • Trainingsvideo’s in de schema’s

 • Trainen in je eigen sportschool of thuis

 • Chatten met coaches via de chatfunctie

 • Maandelijks opzegbaar

VOEDING

 • Menuplanner om persoonlijk voedingsplan te maken

 • ± 250 lekkere en gezonde recepten

 • Boodschappenlijstjes met alle ingrediënten die je nodig hebt

 

 • Persoonlijk hormoonprofiel
 • Voor- en nafoto’s uploaden in de app

 • Persoonlijk supplementenadvies

 • Chatten met coaches via de chatfunctie

 • Maandelijks opzegbaar

Of laat ons jouw training én voeding samenstellen voor slechts €12,95 per 4 weken

wat onze klanten zeggen

Online Lifestyle Plan
5.0
Gebaseerd op 31 beoordelingen
powered by Google
NataschaNatascha
11:00 31 Dec 22
De 3 maanden zijn voorbij gevlogen, en hebben mij weer op het juiste trainingspad gebracht!Mijn motivatie is weer terug, en daar ben ik zo blij mee.Dat setje had ik net even nodig om weer in de juist flow te komen qua voeding en training.Ik ga het vanaf nu weer lekker zelf oppakken.Super bedankt voor je feedback afgelopen maanden !
Sander Van lieropSander Van lierop
19:40 26 Apr 21
Roy BroekhuisRoy Broekhuis
22:30 21 Apr 21
Martijn EisengaMartijn Eisenga
18:16 11 Dec 20
Mike KruiswijkMike Kruiswijk
15:09 11 Dec 20
Denk je het wiel uitgevonden te hebben in je eigen gym en ben je lekker aan het freestylen met je eigen geproduceerde fitnesschema’s? Valt het je ook (net als ik 3 jaar geleden) op dat je geen resultaat boekt? Online Lifestyle Plan is DE oplossing voor je en is een professioneel en veelomvattend bedrijf als het gaat om een gezonde Lifestyle die je de rest van je leven zal volhouden. De begeleiding van het team van Online Lifestyle Plan onder aanvoering van Marc Hogervorst is uiterst professioneel en ze werken met een zeer persoonlijke aanpak. Zo train je met veel plezier en resultaat in eventueel je eigen gym. Je hebt alle gegevens van voeding, supplementen, lichaams metingen, adviezen tot aan de fysiek uit te voeren workouts heel simpel bij de hand via een zeer gebruiksvriendelijke app. Online Lifestyle Plan is dus voor mij al ruim 3 jaar gebleken de absoluut perfecte uitkomst naar een gezond, fit, en energiek lichaam. En door de professionele begeleiding van Online Lifestyle Plan heb je de perfecte uitkomst voor een gezonde, fitte en energieke geest waardoor je het echt gaat ervaren als een Lifestyle. Stop alsjeblieft met die mooi klinkende afslankprogramma’s want ze leveren je op de lange termijn niets op! Probeer Online Lifestyle Plan en je zult versteld staan kan ik wel zeggen vanuit ruim 3 jaar ervaring.
Meike Oude GroenMeike Oude Groen
14:24 27 Nov 20
Vanaf het prille begin sport ik al met behulp van het online Lifestyle plan, en dat is niet voor niks! Het werkt gewoon heel goed. Alles is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ook staat er altijd iemand voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegen aan loopt. Het werkt echt als een stok achter de deur die we zo hard nodig hebben in een druk leven met jonge kinderen en een baan. Ik wil nooit anders meer!
Brahim ElhadjiBrahim Elhadji
18:32 25 Nov 20
Ik ben hier gekomen met een ernstige knie blessure! Door vragen te beantwoorden van het lifestyleplan zijn mijn 2 trainingsschema's bepaalt die ik afwisselend afwerk via de app online! . Dit is ideaal want je training duurt max 50 minuten zo dat je het maximale uit je workouts kan halen. Ik ben nu 6 weken verder en blessure vrij en sterker dan ooit!!
Ingrid SpreeuwIngrid Spreeuw
17:06 25 Nov 20
Sinds een half jaar ben ik lid van deze sportschool. De begeleiding is top, ze nemen alle tijd voor je en beantwoorden je vragen vlot.De app is duidelijk en overzichtelijk. Er staan veel lekkere recepten in. Al je trainingen kun je met deze app plannen en evt verzetten.Ik zit veel beter in mijn vel en voel me fit sinds ik hier ben begonnen. Een echte aanrader!!
Nathalie HogenesNathalie Hogenes
09:41 24 Nov 20
Zowel Hillegom als Hoofddorp is een hele fijne sportschool met professionele begeleiding!! Kleine groepen, 2 af te wisselen eigen schema's die na 4 weken worden vernieuwd en op jou persoonlijk worden afgestemd. Men kijkt goed hoe je de oefeningen uitvoert en er is ruimte voor overleg of het aanpassen van een oefening.Ook een handige app waar je meteen kan plannen wanneer je wil sporten. Tevens biedt de app ruimte voor eigen metingen en metingen op de sportschool. Ook heeft de app een voedingsplanner.Sporten zelf vond ik echt nooit leuk, haalde ook geen voldoening wat ik ook probeerde. Oké bij sommige sportscholen of lessen was ik lichamelijk wel moe maar m'n hoofd stuiterde nog vrolijk door. Ik was ook vaak snel weer gedemotiveerd.........resultaat uiteindelijk weer naar nul.Mensen in mijn omgeving zijn verbaasd maar door Mark en zijn team ben ik sporten ook echt veel leuker gaan vinden. Soms heb ik geen zin maar ik kom nu, en dat is mij eigenlijk nog nooit overkomen!!, na 't sporten met energie en ontspanning thuis. Echt nooit kunnen bedenken maar zo enorm fijn!Afvallen blijft voor mij een doel, net als vele anderen, dit gaat in golven goed en stabiel, MAAR mij grootste en belangrijkste doel gezonder worden en voelen is voor een heel groot deel bereikt!
Pleunie GroenPleunie Groen
17:36 23 Nov 20
Naast dat ik al enige jaren met veel plezier en resultaat train in de gym, maak ik sinds enige tijd gebruik van de Online Lifestyle App. Ook in coronatijd kon ik daardoor gewoon mijn trainingen doen in huis. Ik gebruik de app niet alleen voor mijn trainingen, maar ook voor lekkere recepten, menuplanner om mijn eten te preppen en om te chatten met mijn trainer als ik vragen heb. Ik zie elke keer weer resultaat, haal mijn doelen en heb het gevoel dat er op me gelet wordt ook al is het online! Ik heb dat nodig om te blijven presteren. Samen sterk, ook voor corona.
Ton de VosTon de Vos
17:31 23 Nov 20
Ik zit sind juni juli bij de gym. Word goed begeleid en ze maken gebruik van een professionele app. Ik word regelmatig begeleid met oefenen waardoor ik hieruit het maximale uit mijn training haal. Naast het trainen word ik ook begeleid met de menu planner. Ook wat je eet is belangrijk onderdeel. Ben zeer tevreden over de gym. Keep up the good work!!!
Carola Van RheenenCarola Van Rheenen
16:59 23 Nov 20
Ik train al een hele tijd bij personal lifestyle gym. En sinds de komst van de one lifestyle app gebruik ik die uiteraard ook. Los van het feit dat je je trainingen kan inplannen en contact kan hebben met jouw personal coach zijn er heel veel voordelen.De menuplanner die helemaal is afgestemd op jouw doelen en jouw hormoonprofiel, de boodschappen lijstjes zijn serieus geweldig.Het is een compleet pakket wat je krijgt. Goede trainers, persoonlijke aandacht, geweldige sfeer, voeding en menu’s.Maar het belangrijkste voor mij is dat je altijd terecht kan met al je vragen.
Danielle OjevaarDanielle Ojevaar
09:04 21 Nov 20
Eind augustus gestart met de app om mij te helpen met afvallen.Tot nu toe 12 kilo afgevallen mede door de app die je zo goed begeleid om op je voeding te letten. Afvallen valt en staat met de juiste voeding.Helaas door corona (Ben een risicogroep)niet kunnen trainen, maar Marc belooft zodra corona weg is, hij mij ziet verschijnen in de gym.Marc ga zo door en hopelijk tot snel.
js_loader

Veel gestelde vragen

Als je lichaam hormonaal in balans komt is het in veel gevallen mogelijk dat je in spiermassa toeneemt en je mede daardoor veel vetmassa verliest. Een kilo spiermassa neemt echter maar 25% van de ruimte in ten opzichte van een kilo vetmassa. Hierdoor blijft je gewicht hetzelfde maar kun je inderdaad verminderen in omvang en ja,…. dus ook specifiek centimeters verliezen op jouw probleem gebieden!

Nee dat hoeft niet! Het Online Lifestyle Plan is erop gericht om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Alles wat je moet doen om resultaat te behalen, staat in de app. Toch kan het zinvol zijn om je te laten begeleiden tijdens de trainingen, aangezien je zelf misschien niet het maximale uit een training kunt halen en een trainer kan letten op je houding, tempo en inzet bijvoorbeeld. Wanneer je in de omgeving van Hoofddorp of Hillegom woont, kun je een abonnement afsluiten bij 1 van onze Personal Lifestyle Gyms.

Dit hangt af van jouw hormonale profiel in het Online Lifestyle Plan. Onze trainingen hebben grote impact op de verschillende hormoonspiegels in het lichaam. Sommige trainingen kunnen jouw hormonen dus ook negatief beïnvloeden. Vraag jouw coach of jouw specifieke situatie gunstig is voor jouw andere sport of niet.

Het beïnvloeden van je hormonen door training, voeding en supplementen is al jaren HET onderwerp bij diverse wetenschappelijke onderzoeken. Het Online Lifestyle Plan maakt gebruik van de laatste wetenschappelijke studies op het gebied van voeding, training en supplementen. En wij verrijken continu onze kennis hierin.

Controleer of je het emailadres en wachtwoord goed hebt ingetypt. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Mocht het na controle nog niet lukken, stuur dan een email naar info@onlinelifestyleplan.nl

Ga naar de webshop en registreer je op de website. Na betaling van het abonnement na keuze, krijg je een email met instructies om de webapp op jouw telefoon of tablet op te slaan en het intakeproces te starten. Na het voltooien van het intakeproces, kun je direct starten met trainen en gezond eten. LET OP: Deze email kan ook in je spam terecht komen.

Wanneer je 2-4 keer per week traint en je houdt je aan ons voedingsplan, dan verliezen de meeste mensen na 4 weken 4-8 kilo vetmassa. Het resultaat is afhankelijk van jouw gewicht, fitheid, ervaring, vetpercentage, stressniveau, hoeveelheid slaap enz.

Alles wat jij moet weten om goede resultaten te behalen, kun je vinden in de Online Lifestyle Plan app. Wanneer je vragen hebt kun je op ieder gewenst moment chatten met onze coaches in de app.

Na aankoop van een abonnement in onze webshop, krijg je direct de instructies om onze webapp op je telefoon of tablet op te slaan.

De Target rep is het aantal herhalingen wat jij moet doen in een specifiek tempo om voor jou optimale resultaten te behalen in je trainingen. Zo kun je doelgericht trainen en behaal je de best mogelijke resultaten. In deze video leggen we uit hoe het tempo en de ‘target rep’ werken.

Ja, voor iedereen vanaf 18 jaar is ons plan geschikt. Nav de intake krijg je altijd een training- en voedingsplan op maat. En we proberen de app zo gebruiksvriendelijk als mogelijk te houden. We staan via de chat of email altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

We geven obv jouw hormoonprofiel een advies voor de hoeveelheid maaltijden per dag. Echter is het belangrijkste dat je voldoende calorieën tot je neemt en voldoende voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, koolhydraten en vitamines en mineralen, binnenkrijgt. In de menuplanner kun je zelf, via de instellingen, het aantal maaltijden per dag aanpassen.

We doen er natuurlijk alles aan om te zorgen dat wij jou mogen blijven begeleiden met het Online Lifestyle Plan, maar mocht je onverhoopt opzeggen dan kun je een email sturen naar info@onlinelifestyleplan.nl en zetten wij jouw abonnement per eerstvolgende mogelijkheid stop.

Video’s met uitleg over de functies in de Online Lifestyle Plan app vind je op onze Youtube pagina

Back To Top