Wat is het Online Lifestyle Plan?

wat is Online Lifestyle Plan

Een op maat gemaakt plan met training, voeding, lifestyle en supplementen.

Fitness is sinds enkele jaren zeer populair. Bijna iedereen doet aan hardlopen of gaat naar een sportschool. Maar helaas behalen veel mensen niet de doelen, die ze graag willen behalen.

Online Lifestyle Plan is een op maat gemaakt plan met training, voeding, lifestyle en supplementen, welke wordt afgestemd op jouw hormonale balans en eigenschappen. Wij helpen jou met afvallen, aankomen, het verbeteren van jouw gezondheid en sportprestaties en revalidatie na een blessure.

Jij krijgt jouw eigen Personal Coach waarmee je 24/7 contact kunt zoeken, zodat jij zo snel mogelijk antwoord krijgt op al jouw vragen.

In onze Online Lifestyle Plan app zie je jouw voortgang in training, voeding en natuurlijk jouw meetbare resultaten. Minimaal eens per 4 weken heb je een video belafspraak met jouw Personal Coach, waarin de voortgang wordt besproken en waarin jij doelen stelt voor de volgende weken. Daarnaast zitten er nog veel meer extra’s in om het beste uit jezelf te halen.

Online Lifestyle Plan

  • Persoonlijk trainings-, voedings-, en lifestyleplan op maat
  • Coaching door Personal Coach
  • Videocalls
  • Onbeperkt tekstchatten
  • Lifestyletips
  • Food inspiration
  • Resultaatgericht
  • En nog veel meer...

Download nu

iPhone

Android

mockup
mockup

Online Lifestyle Plan

training

TRAIN ZOALS JE NOG NOOIT HEBT GETRAIND

Voeding

GOEDE RESULTATEN DOOR JUISTE VOEDING

Lifestyle

VOEL JE SLANK, FIT EN GEZOND

Supplementen

ERVAAR DE VOORDELEN VAN SUPPLEMENTEN

Testimonials

Emilie Geers-Vreeburg 'Na mijn zwangerschap was het echt weer tijd om in beweging te komen. In de sportschool deed ik altijd maar wat zonder een concreet plan. Bij Marc krijg je een gericht trainingsschema wat precies aansluit bij je doel en gericht op jouw situatie. Nu 4 weken later is het resultaat duidelijk te zien. Ik voel me fitter en mijn lichaam wordt strakker. De meetmomenten zijn een goede motivatie om door te gaan. Door te zien dat je vooruit gaat wil je meer!'
Leonoor Kinkel Na altijd veel gesport te hebben, enkele blessures verder en telkens niet de juiste motivatie te hebben gevonden heb ik in maart de knoop doorgehakt. Ik wil weer beginnen en dit keer gaan we het goed doen! Na wat zoekwerk uitgekomen bij Marc voor een proefles. Fantastisch! Zoveel sportscholen aan de binnenkant gezien, maar waar ik nooit langer dan 3 maanden bleef plakken. Hier heb ik echt de juiste en professionele begeleiding en de push die ik nodig had om echt gemotiveerd te gaan sporten. Altijd iemand op de vloer die mij helpt, hulp bij mijn voeding en bovenal een zeer professioneel team! Heel blij dat ik begonnen ben, want mijn vetpercentage gaat naar beneden en ik merk dat mijn lichaam gevormder wordt. Werken aan de beste versie van mijzelf, bedankt team!
Kim Stokman 'Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar ik vind sporten heerlijk! Ik begon bij Marc en was meteen duidelijk deze man heeft er verstand van! Goede begeleiding in sport in voeding en supplementen aangepast op jou behoefte en mocht je een blessure hebben dan weet hij of ze team er raad mee. Je word echt super begeleid en er word na x aantal weken weer een nieuw trainingschema gemaakt en word je opnieuw uitgedaagd. Je zoekt elke keer de grens op en gaat tot de max! Dan krijg je resultaat. Ik ben enorm blij dat ik hier ben gaan sporten want zonder Marc en zijn team was ik niet zover gekomen. Het is en blijft een proces wat je zelf ondergaat maar de begeleiding en de motivatie is zo enorm belangrijk en die heb ik gelukkig gevonden!'