Ga naar hoofdinhoud

WEER ZO FIT ALS VROEGER, ZONDER LANGE TRAININGSSESSIES & HONGERDIEET

Ontvang het ebook en leer hoe jij:

  • effectief kunt trainen, binnen 30-45 minuten

  • gezond eet, zonder honger te krijgen

  • al na de 1e training minder stijf zal zijn

  • je binnen een week fitter en energieker voelt

  • vet op je heupen snel laat verdwijnen

Gezond eten en op de juiste manier trainen is niet moeilijk!

In mijn gyms in Hoofddorp en Hillegom begeleid ik honderden mensen met hun training en voeding die vroeger ook de sportschool binnenliepen en geen idee hadden wat nu goed was om goede resultaten te kunnen behalen.

Het gaat erom dat je je lichaam zo traint dat je elke training vooruitgang boekt. Daarom is het essentieel om met een schema te werken wat bij jou past. Wij werken daarom met een 4 wekelijkse vragenlijst die ons verteld hoe diegene er op dat moment voor staat. Wij weten dan wat we moeten doen om hen te begeleiden naar een fit, slank en energiek lichaam.

Want dat is toch wat jij ook wilt? Met het ebook wat ik heb geschreven voor je kun je een goed begin maken om je leven positief te veranderen. Wanneer je mijn programma in het ebook voor 80% volgt zal jij je fit en energiek gaan voelen en zal je overtollig vet met de week minder zien worden.

Geloof me, want dit programma heb ik al met duizenden mensen succesvol gedaan!

Download bovenaan de pagina direct het ebook en ga aan de slag. Je zal verbaast zijn welke resultaten jij kunt behalen. Zelfs wanneer je alles al hebt geprobeerd!

Wat onze klanten van ons vinden

Online Lifestyle Plan
5.0
Gebaseerd op 31 beoordelingen
powered by Google
Natascha
Natascha
11:00 31 Dec 22
De 3 maanden zijn voorbij gevlogen, en hebben mij weer op het juiste trainingspad gebracht!Mijn motivatie is weer... terug, en daar ben ik zo blij mee.Dat setje had ik net even nodig om weer in de juist flow te komen qua voeding en training.Ik ga het vanaf nu weer lekker zelf oppakken.Super bedankt voor je feedback afgelopen maanden !lees verder
Sander Van lierop
Sander Van lierop
19:40 26 Apr 21
Roy Broekhuis
Roy Broekhuis
22:30 21 Apr 21
Martijn Eisenga
Martijn Eisenga
18:16 11 Dec 20
Mike Kruiswijk
Mike Kruiswijk
15:09 11 Dec 20
Denk je het wiel uitgevonden te hebben in je eigen gym en ben je lekker aan het freestylen met je eigen geproduceerde... fitnesschema’s? Valt het je ook (net als ik 3 jaar geleden) op dat je geen resultaat boekt? Online Lifestyle Plan is DE oplossing voor je en is een professioneel en veelomvattend bedrijf als het gaat om een gezonde Lifestyle die je de rest van je leven zal volhouden. De begeleiding van het team van Online Lifestyle Plan onder aanvoering van Marc Hogervorst is uiterst professioneel en ze werken met een zeer persoonlijke aanpak. Zo train je met veel plezier en resultaat in eventueel je eigen gym. Je hebt alle gegevens van voeding, supplementen, lichaams metingen, adviezen tot aan de fysiek uit te voeren workouts heel simpel bij de hand via een zeer gebruiksvriendelijke app. Online Lifestyle Plan is dus voor mij al ruim 3 jaar gebleken de absoluut perfecte uitkomst naar een gezond, fit, en energiek lichaam. En door de professionele begeleiding van Online Lifestyle Plan heb je de perfecte uitkomst voor een gezonde, fitte en energieke geest waardoor je het echt gaat ervaren als een Lifestyle. Stop alsjeblieft met die mooi klinkende afslankprogramma’s want ze leveren je op de lange termijn niets op! Probeer Online Lifestyle Plan en je zult versteld staan kan ik wel zeggen vanuit ruim 3 jaar ervaring.lees verder
Meike Oude Groen
Meike Oude Groen
14:24 27 Nov 20
Vanaf het prille begin sport ik al met behulp van het online Lifestyle plan, en dat is niet voor niks! Het werkt gewoon... heel goed. Alles is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ook staat er altijd iemand voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegen aan loopt. Het werkt echt als een stok achter de deur die we zo hard nodig hebben in een druk leven met jonge kinderen en een baan. Ik wil nooit anders meer!lees verder
Brahim Elhadji
Brahim Elhadji
18:32 25 Nov 20
Ik ben hier gekomen met een ernstige knie blessure! Door vragen te beantwoorden van het lifestyleplan zijn mijn 2... trainingsschema's bepaalt die ik afwisselend afwerk via de app online! . Dit is ideaal want je training duurt max 50 minuten zo dat je het maximale uit je workouts kan halen. Ik ben nu 6 weken verder en blessure vrij en sterker dan ooit!!lees verder
Ingrid Spreeuw
Ingrid Spreeuw
17:06 25 Nov 20
Sinds een half jaar ben ik lid van deze sportschool. De begeleiding is top, ze nemen alle tijd voor je en beantwoorden... je vragen vlot.De app is duidelijk en overzichtelijk. Er staan veel lekkere recepten in. Al je trainingen kun je met deze app plannen en evt verzetten.Ik zit veel beter in mijn vel en voel me fit sinds ik hier ben begonnen. Een echte aanrader!!lees verder
Nathalie Hogenes
Nathalie Hogenes
09:41 24 Nov 20
Zowel Hillegom als Hoofddorp is een hele fijne sportschool met professionele begeleiding!! Kleine groepen, 2 af te... wisselen eigen schema's die na 4 weken worden vernieuwd en op jou persoonlijk worden afgestemd. Men kijkt goed hoe je de oefeningen uitvoert en er is ruimte voor overleg of het aanpassen van een oefening.Ook een handige app waar je meteen kan plannen wanneer je wil sporten. Tevens biedt de app ruimte voor eigen metingen en metingen op de sportschool. Ook heeft de app een voedingsplanner.Sporten zelf vond ik echt nooit leuk, haalde ook geen voldoening wat ik ook probeerde. Oké bij sommige sportscholen of lessen was ik lichamelijk wel moe maar m'n hoofd stuiterde nog vrolijk door. Ik was ook vaak snel weer gedemotiveerd.........resultaat uiteindelijk weer naar nul.Mensen in mijn omgeving zijn verbaasd maar door Mark en zijn team ben ik sporten ook echt veel leuker gaan vinden. Soms heb ik geen zin maar ik kom nu, en dat is mij eigenlijk nog nooit overkomen!!, na 't sporten met energie en ontspanning thuis. Echt nooit kunnen bedenken maar zo enorm fijn!Afvallen blijft voor mij een doel, net als vele anderen, dit gaat in golven goed en stabiel, MAAR mij grootste en belangrijkste doel gezonder worden en voelen is voor een heel groot deel bereikt!lees verder
Pleunie Groen
Pleunie Groen
17:36 23 Nov 20
Naast dat ik al enige jaren met veel plezier en resultaat train in de gym, maak ik sinds enige tijd gebruik van de... Online Lifestyle App. Ook in coronatijd kon ik daardoor gewoon mijn trainingen doen in huis. Ik gebruik de app niet alleen voor mijn trainingen, maar ook voor lekkere recepten, menuplanner om mijn eten te preppen en om te chatten met mijn trainer als ik vragen heb. Ik zie elke keer weer resultaat, haal mijn doelen en heb het gevoel dat er op me gelet wordt ook al is het online! Ik heb dat nodig om te blijven presteren. Samen sterk, ook voor corona.lees verder
Ton de Vos
Ton de Vos
17:31 23 Nov 20
Ik zit sind juni juli bij de gym. Word goed begeleid en ze maken gebruik van een professionele app. Ik word regelmatig... begeleid met oefenen waardoor ik hieruit het maximale uit mijn training haal. Naast het trainen word ik ook begeleid met de menu planner. Ook wat je eet is belangrijk onderdeel. Ben zeer tevreden over de gym. Keep up the good work!!!lees verder
Carola Van Rheenen
Carola Van Rheenen
16:59 23 Nov 20
Ik train al een hele tijd bij personal lifestyle gym. En sinds de komst van de one lifestyle app gebruik ik die... uiteraard ook. Los van het feit dat je je trainingen kan inplannen en contact kan hebben met jouw personal coach zijn er heel veel voordelen.De menuplanner die helemaal is afgestemd op jouw doelen en jouw hormoonprofiel, de boodschappen lijstjes zijn serieus geweldig.Het is een compleet pakket wat je krijgt. Goede trainers, persoonlijke aandacht, geweldige sfeer, voeding en menu’s.Maar het belangrijkste voor mij is dat je altijd terecht kan met al je vragen.lees verder
Danielle Ojevaar
Danielle Ojevaar
09:04 21 Nov 20
Eind augustus gestart met de app om mij te helpen met afvallen.Tot nu toe 12 kilo afgevallen mede door de app die je... zo goed begeleid om op je voeding te letten. Afvallen valt en staat met de juiste voeding.Helaas door corona (Ben een risicogroep)niet kunnen trainen, maar Marc belooft zodra corona weg is, hij mij ziet verschijnen in de gym.Marc ga zo door en hopelijk tot snel.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader
Back To Top